Transport si retururi

iSkinz (iskinz.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare :

Sameday / Urgent-Cargus / DPD (Plata in avans - PayPal) - 12.50 RON    ( Durata de livrare: 1 -3 zile )  
Disponibilitate: România


Sameday / Urgent-Cargus / DPD (Plata cu Ramburs) - 15 RON    ( Durata de livrare: 1 -3 zile )    
Disponibilitate: România


POST NL TRACKED (Plata in avans - PayPal) - 25 RON    ( Durata de livrare: 10 -30 zile )   

Disponibilitate: International


Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dvs, puteti returna produsul urmand ca firma noastra sa va returneze suma de bani, sau puteti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs. 
Returnarea produselor

In situatia in care alegeti returnarea banilor, suma returnata nu va cuprinde cheltuielile initiale de transport si nici cheltuielile de transport aparute in urma returnarii produselor.

Returnarea produselor este reglementata de Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa ne trimiteti o cerere scrisa la contact@iskinz.ro . Numai cererile scrise se vor lua in considerare. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.  Produsele se vor returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare. Taxele de curierat sunt suportate de catre client.Coletele care sunt trimise cu plata la destinatie, sau coletele care au ramburs nu vor fi acceptate. Contravaloarea transportului pentru coletul cu produsul inlocuit este suportata de catre firma noastra.

 

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse

-          Produse consumabile, care prin natura lor, odata folosite nu pot fi revandute sub nici o forma.

-          Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri .

-          Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)

Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului. Returnarea baniilor se va face numai prin transfer bancar. Astfel, clientul trebuie sa trimita impreuna cu produsul si datele unui cont bancar in care sa se faca plata. Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 72 de ore de la receptie vor fi inlocuite ( in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail contact@iskinz.ro 

 

Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in cazuri de retururi repetate, clienti recalcitranti, depasirea termenului de returnare, neindeplinirea conditiilor de returnare sau neacceptarea penalizarilor.